Блог Здоров’я та краси

09.11.2018

Ексклюзивна пропозиція з косметології

Натуральний трав’яний пілінг GREEN PEEL

60 років тому Крістіна Шрамек створила основу для органічного трав’яного пілінгу Green Peel Herbal Peeling, котрий допомагає людям у вирішенні різних проблем шкіри, глибоко очищує і робить її більш пружною, еластичною і сяючою.

Секрет натурального трав’яного пілінгу в поєднанні ретельно відібраних трав, які працюють глибоко всередині шкіри. Головна ідея методу полягає у спеціальній масажній техніці трав’яною сумішшю, яка стимулює мікроциркуляцію крові і сприяє активізації клітинного метаболізму. Завдяки цьому час, необхідний шкірі для оновлення природнім шляхом, скорочується з 28 до 5 днів.

Ексклюзивна пропозиція з косметології

Пілінги GREEN PEEL на натуральній основі, не містить хімічних елементів і абразивних часточок, дають індивідуальні можливості для лікування шкіри будь-якого типу.

Покази для застосування:

  • комбінована, жирна шкіра, кісти сальних залоз;
  • вікова шкіра з ознаками фотостаріння, зниження тонусу;
  • тьмяна, атонічна шкіра;
  • шрами;
  • дисхромія;

В залежності від ступеня інтенсивності трав’яного масажу і чутливості шкіри, можливі відчуття поколювання і жару, але без болю.

Ефективні програми для рішення естетичних проблем шкіри обличчя і тіла

GREEN PEEL Herbal Peeling СLASSIC – нова шкіра за 5 днів.

Регенерація і оновлення шкіри (з гіперемією і шелушінням).
Відомий завдяки своїй здатності вирішувати різні проблеми шкіри, такі як висипання, шрами, рубці, значно покращуючи зовнішній вигляд шкіри всього за 5 днів.
Покази: висипання,розширені пори, себорейна шкіра, гіперпігментація, “в’яла” шкіра, нерівний рельєф шкіри, шрами, розтяжки, втрата пружності (живіт, бедра).

GREEN PEEL ENERGY життева сила і оновлення без гіперемії і шелушіння.

GREEN PEEL ENERGY пробуджує кліткову активність шкіри. Процедура стимулює мікроциркуляцію крові і клітковий метаболізм, природнім шляхом покращує зовнішній вигляд і текстуру шкіри.
Зменшує мімічні зморшки, відновлює шкіру після лікування акне, сприяє зникненню рубців і пігментних плям. Процедура помітно покращує зовнішній вигляд шкіри і вирівнює її поверхню. Для оптимального результату рекомендують проходити дану процедуру курсом декілька разів на рік.
Покази: акне, пігментація, мімічні морщини, рубці, шрами.

GREEN PEEL FRESH UP – свіжий і сяючий вигляд шкіри без гіперемії і шелушіння.

GREEN PEEL FRESH UP – це найбільш комфортна процедура, яка стимулює і освіжає шкіру.
Натуральні трави покращують мікроциркуляцію крові, розкривають пори і підсилюють проникнення активних компонентів в глибші шари шкіри. Дарує шкірі свіжість і сяяння, значно покращує текстуру і рельєф шкіри.
Покази: перші ознаки старіння, тьмяний колір обличчя, атонічна шкіра, догляд за шкірою рук, шиї і зоною декольте.

Ексклюзивна пропозиція з косметології

Чекаємо на тренуванні.