04.10.2023

Лімфодренажний масаж

Лімфомасаж – доведена ефективність простої техніки

Догляд за обличчям – обов’язкова складова всіх процедур у кожної леді, незалежно від того, скільки їй виповнилося років. Адже перше, на що падає погляд вранці – власне відображення в дзеркалі, і завжди хочеться, щоб побачене задавало гарний настрій на весь день. Отримати бажаний ефект реально за допомогою лімфатичного масажу, який допомагає вивести токсини, позбавитися застою крові в тканинах, дарує тонус шкіри та м’язам.

Кому рекомендують лімфодренажний масаж?

Лімфодренажний масаж – це одна з нових технік, котру відкрив у середині минулого століття лікар із Франції Паскаль Кош. Він шукав спосіб прибрати набряки після операцій, навіть не здогадуючись, що подарує жінкам шанс утримати молодість. Такий особливий вид масажу під тиском покращує роботу кровоносної, лімфатичної систем, а завдяки взаємозв’язку лімфовідтоку та стану шкіри вдається швидко побачити результат.

Якщо при ранковому побаченні з дзеркалом кидаються у вічі:

  • набряки, що накопичуються під очима;
  • нечіткі контури;
  • друге підборіддя;
  • мімічні зморшки.

То саме час звернутися до косметолога, щоб домовитися про необхідну процедуру. Якісний лімфодренажний масаж спрямований на покращення відтоку венозної крові та лімфи, циркуляції крові, лімфа допомагає зберігати баланс рідини, тому робити процедури періодично буде корисно для здоров’я в цілому.

Як робити дренажний масаж?

В самій процедурі немає нічого складного, освоїти її цілком реально, хоча надійніше, безумовно, звернутися до досвідченого спеціаліста. Для початку варто переконатися, що у вас немає протипоказань, до яких відносять проблеми з кровоносною системою, невралгію, запалення лімфовузлів, інфекційні хвороби, алергію, онкологію.

Можна робити лімфодренаж вдома або в косметологічному салоні, виділяють 2 різновиди такого масажу:

  • загадковий японський – техніка від стиліста Танака Юкуко, процедуру можна робити не частіше, ніж двічі на сім днів;
  • простий ручний – без застосування інструментів, чудовий варіант для тих, кому не можна робити апаратні процедури;
  • швидкий апаратний – низькочастотні імпульси запускають оновлення тканин, при цьому фахівці використовують мікрострумову терапію, котра впливає не лише на шкіру, а й на судини та м’язи.

Медики відзначають: лімфодренажний масаж апаратний не можна робити при наявності кардіостимулятора, при підвищеному тиску. Більшість жінок обирає саме цей вид лімфодренажного масажу вдома та в салоні, бо при глибокому дренажі тканин на обличчі не залишається слідів, пацієнтки не відчувають болю.

Лімфодренажний масаж обличчя в домашніх умовах

Якщо ви хотіли б змоделювати гарне обличчя без уколів, а часу на складні маски та процедури не вистачає, варто обрати, як варіант, саме цю процедуру. Треба лише освоїти основні етапи масажу: прогладжування, розминання круговими рухами, постукування, вібруючі рухи.

Поради, як робити лімфодренажний масаж круговими рухами:

  1. Легенько помасажувати шию, обличчя, голову.
  2. Пройтися по підборіддю з переходом на щоки, повторити тричі.
  3. Обробити вилиці теж тричі.
  4. Далі перейти до нижньої частини очей, переходячи на лоба, повторити 10-15 разів.
  5. Завершити рухами по зовнішньому краю обличчя, зробити 15 повторів.

Вже через декілька процедур шкіра помітно покращиться, зникнуть набряки, друге підборіддя, брилі, носогубні складки, піднімуться куточки рота. А завдяки покращенню водного балансу зміниться й колір обличчя, крім того, воно підтягнеться, а погляд поступово стане відритим та сяючим.

Де можна зробити якісний лімфодренажний масаж обличчя у Львові?

Якщо ви вперше у місті й не знаєте, куди звернутися, завітайте до оздоровчого центру «Три Стихії», адже ми пропонуємо найрізноманітніші послуги по догляду за тілом. Відновлення гідроліпідного балансу, безін’єкційний ліфтинг, ревіталізація клітин шкіри, є також в «Трьох Стихіях» і лімфодренажний масаж (Львів). Клієнтів приймають досвідчені спеціалісти, за необхідності можна отримати попередню консультацію щодо протипоказань та кількості процедур. Звертайтесь! Радо допоможемо вам!

Чекаємо на тренуванні.