Блог Здоров’я та краси

17.10.2016

Осінній догляд за тілом та обличчям

Є такий жарт, що весна і літо запізнюються, а осінь надто пунктуальна і завжди приходить вчасно. Це чудова пора року, тільки без різкого зниження температури, вітрів і проливних дощів, які завдають сильний стрес нашому організму, тілу, обличчю та волоссю. Період коли хочеться відпочити, набратися сил, зміцнити імунітет, відчути на тілі ще літні промені сонця. Є рішення, які так необхідні нам та нашому тілу. Осінній spa догляд!

Осінній догляд за тілом та обличчям

Чому він необхідний? Після морської води, інтенсивної засмаги, активного сонця та кондиціонеру шкіра пересихає, і потребує реабілітації та відновлення. Наше завдання за допомогою правильної діагностики, оцінки стану шкіри забезпечити її професійним доглядом (косметика HISTOMER, Швейцарія-Італія; OBAGI, США; Gerard`s, Італія) і звичайно, підібрати гаму необхідних для даного сезону з косметичних засобів домашнього призначення. Основні процедури по догляду, які Ви отримаєте в нашому центрі і необхідно виконувати вдома − очищення, відновлення, зволоження, живлення та захист.

Очищення та відновлення − процедури, які надаються в нашому салоні сольове скрабування, термальне скрабування, програма VITAMY TREATMENT, мають відлущуючий, детоксикуючий ефект, а також збагачують шкіру мінералами. Ніжний пілінг, що виконується під час такої процедури, прибере лущення; обгортання активізує виведення токсинів, наситить шкіру мікроелементами; масаж підвищить тонус. Результатом даного догляду буде м’яка, гладка, зволожена шкіра, а також гарне самопочуття та відмінний настрій.

Тонізація − дана процедура необхідна в тих випадках, коли спостерігається в’ялість шкіри. Це можуть бути дві абсолютно різні по особливості і проведенню процедури обгортання Оливковий догляд “шовковиста шкіра” або кріосауна. Їх мета – усунення в’ялості і підвищення тонусу шкіри. Для підсилення ефекту наносять спеціальні маски для тіла та проводять масаж. Косметичні препарати, що використовуються при цьому, містять активні речовини з тонізуючою дією.

Зволоження, живлення та захист − програма відновлення зволоження та тонізації шкіри від Gerard`s це те, що потрібно, щоб компенсувати дефіцит води в шкірі та підтримувати необхідний pH баланс. Якщо шкіра правильно зволожена, результат буде вражаючий; шкіра стає пружною, еластичною і сяючою, зникають відчуття стягнутості, свербіння, лущення і подразнення, дрібні зморшки стають менш помітні. Для цього необхідно використовувати зволожуючі креми, сироватки та лосьйони для тіла і обличчя, також важливо пам’ятати про догляд за губами в морозний період, для цього якнайкраще використовувати крем-маску для контуру губ і очей DUO SYSTEM від Gerard`s.

В осінньо-зимовий період також наше лице, як і тіло потребує постійного застосування відповідних косметичних процедур, засобів і безперервного догляду, для того щоб уникнути обмороження та сухості шкіри. Програма Sensitiv Skin Histomer – це ретельно збалансований комплекс інгредієнтів, який забезпечує шкірі ефективне підживлення та шкіра отримує захист від негативних зовнішніх чинників, які вона так потребує в холодну погоду.

Виконуючи процедури, що відповідають осіннього періоду, ми не тільки вирішуємо поточні проблеми, а й готуємо шкіру до зими. Таким чином, догляд за шкірою – це безперервний процес. Якщо цей процес йде поетапно і гармонійно, то шкіра не страждатиме від погодних умов, буде красива та доглянута у всі пори року.

Чекаємо на тренуванні.