23.12.2022

Що потрібно знати про ультразвукову кавітацію

Кавітація

Бажаєте мати ідеальну форму тіла без зайвих жирових відкладень, але не маєте часу, сил і достатньо мотивації? Спеціально для вас придумали сучасні методи схуднення, які практично не потребують вашої залученості! Один із таких – схуднення за допомогою ультразвукової кавітації. Неймовірний спосіб схуднути під час відпочинку! 

Що таке кавітація?

Ультразвукова Кавітація – це метод схуднення за допомогою дії звукових хвиль. Цю процедуру часто називають безопераційною ліпосакцією, адже результат від однієї та другої процедури практично однаковий. А ціна на послуги та умови істотно відрізняються! Кавітація не потребує наркозу та хірургічного втручання. Все, що вам потрібно – полежати від 30 до 50 хв, доки спеціаліст з апаратом над вами працюють – і все! 

Такий метод схуднення підходить для різних ділянок тіла, де простежуються зайві жирові відкладення. Зазвичай, це область живота, бедер і рук. Але зауважте, що ультразвукова кавітація показана тільки тим, у кого зайва вага сягає від 15 кілограмів. Якщо ж у вас зайвих 2-6 кг, до процедури вдаватися не варто, адже у зв’язку з тонким жировим прошарком, процедура ультразвукової кавітації може дати негативний побічний ефект на роботу деяких внутрішніх органів та погіршити загальне самопочуття під час та після маніпуляції. Також до кавітації вдаються задля корекції дефектів після хірургічної ліпосакції. 

Якщо у вас є показання та надмірна кількість локальних жирових відкладень, запрошуємо на процедуру кавітація в центрі “Три Стихії”! Але не забувайте про протипоказання до процедури. Нагадуємо, це можуть бути: інфекційні захворювання, цукровий діабет, жирова тканина у недостатній кількості. 

Як це працює?

До першого сеансу спеціаліст вам детально пояснить принцип дії цієї процедури. Процедуру ультразвукової кавітації спеціаліст проводить за допомогою спеціального апарату з маніпулою, яка подає низькочастотні ультразвукові хвилі (від 46 до 43 Гц). Внаслідок цього у жирових клітинах утворюються повітряні бульбашки, які після об’єднання лопають. Таким чином клітинна оболонка розривається, а вміст жирових клітин виводиться з організму природним шляхом. 

За допомогою одного сеасну ультразвукової кавітації, тривалістю 30-50 хвилин, клієнтам вдається позбутися з організму значну кількість жирових клітин: до 5 см об’єму в ногах та ще більше в талії. Чим більше зайвої ваги, тим більш помітний результат! 

Важливим під час схуднення за допомогою ультразвукової кавітації є регулярний прийом достатньої кількості води. Важливо пити не менше 2 літрів чистої води в день, це покращує виведення продуктів розпаду жирових клітин. Це допоможе жировим клітинам і токсинам не затримуватися та швидше виводитися з організму, а процедура кавітації покаже кращий результат, адже так зайва рідина і жир виводить з організму швидше. 

Також в той самий день за годину до процедури кавітації потрібно випити літр чистої води. Це один із етапів підготовки до процедури. До того ж за 3 дні до розщеплення жирових клітин таким методом не можна вживати алкоголь, а натомість пити більше звичайної або мінеральної негазованої води. 

Вплив ультразвукової кавітації на здоров’я

Ультразвукова кавітація – це єдиний терапевтичний метод схуднення. Крім УЗ, є ще вакуумна кавітація, яка крім кавітаційної терапії, передбачає ще й лімфодренаж. Цей метод також ефективно діє на жирову тканину: швидко розщеплює і виводить непотрібні відкладення з організму. А також виділяють акустичну кавітацію. Вона виникає при проходженні акустичної хвилі інтенсивності через рідину. 

За умови дотримання рекомендацій, кавітація абсолютно безпечна та не має негативного впливу на здоров’я. Але при цьому є деякі нюанси та протипоказання:

  • Такий метод схуднення за допомогою кавітації підходить тільки тим, у кого зайва вага 15 та більше кілограмів. За умови надлишкової маси тіла у невеликій кількості, процедура ультразвукової кавітації може негативно впливати на роботу деяких органів (нирки, печінка, шлунок);
  • Ультразвукова кавітація в “Три Стихії” протипоказана тим, у кого: онкологічні захворювання, запальні процеси або рани в зоні впливу, ГРВІ, наявність кардіостимулятора, гепатит, проблеми з нирками і сечовидільною системою, порушення згортання крові, цукровий діабет тощо. Також процедура ультразвукової кавітації забороняється вагітним, а також жінкам, що годують;
  • Необхідна корекція дефектів після хірургічної ліпосакції. 

Плюси та мінуси використання неінвазивних методів зменшення жиру

Неінвазивне схуднення (зокрема, кавітація) з кожним роком набирає більше популярності. Це зумовлено тим, що сучасні жінки мають менше часу на схуднення, адже зайняті роботою, самореалізацією або сім’єю. Та й, що приховувати, інколи просто буває лінь регулярно займатися в залі та дотримуватися правильного харчування. Але позбутися жирових та нормалізувати клітин хочеться, адже це добре впливає на здоров’я та загальне самопочуття. В таких випадках паличкою-рятівницею є кавітація. 

Процедура кавітації має такі переваги:

  • Швидкі результати та помітний ефект за один сеанс. Зменшення в розмірах ви побачите навіть після одного сеансу! Звісно, за один сеанс ідеального результату не досягнути. В середньому, повний курс включає 5-10 процедур, залежно від ситуації. Якщо у вас невелика кількість жирових клітин в організмі, буде достатньо 5 процедур. Якщо зайвої ваги багато, очевидно, доведеться попрацювати довше;
  • Відсутність больових відчуттів під час процедури. Під дією ультразвукових хвиль на жирову тканину, ви не відчуєте дискомфорту;
  • Швидка підготовка до процедури. Особливих вимог кавітація не має. Тільки за годину процедури потрібно випити велику кількість води;
  • Можливість якісно схуднути за допомогою кавітації без хірургічного втручання;
  • Процедура кавітація не передбачає шрамів та будь-яких інших знаків;
  • Відсутність побічних ефектів від процедури і періоду реабілітації;
  • Відносно коротка тривалість процедури (30-50 хв);
  • Покращення стану шкіри не тільки відразу після, але й впродовж кількох (зазвичай, 10 днів) після процедури кавітації. Адже жирова тканина поступово зменшується, так як жир виводиться з водою з організму, головне в цей час – пити велику кількість води, це допоможе очистити лімфатичну систему від продуктів розпаду жирових клітин; 
  • Тривалий ефект, за умови підтримки результату. 

Можете не хвилюватися, що жирові клітини та зайва вага знову повернуться до вас. Якщо ви будете за собою слідкувати після процедури, на вас очікує довготривалий результат! 

Процедура кавітації в оздоровчому комплексі “Три Стихії”

Якщо вас цікавить схуднення методом ультразвукової кавітації, запрошуємо в комплекс “Три Стихії”. Ми пропонуємо послуги схуднення методом кавітації. Сучасне обладнання нового покоління покаже фантастичні результати, від яких ви будете в захваті. А спеціалісти з медичною освітою підберуть найкращі параметри і потужність індивідуально під вас, щоб кавітація була комфортною і результативною. 

Якщо ви вагаєтеся, чи підходить вам такий метод позбавлення жирових тканин під дією ультразвукових хвиль, ви можете прийти до нас на консультацію. Наші спеціалісти детально все розкажуть, покажуть, дадуть фідбек та поділяться практичними порадами. Адже ми зацікавлені не тільки у красі вашого тіла, а, насамперед, у безпеці та здоров’ї наших клієнтів! 

Часті запитання

Перед тим, як почати курс кавітації, наших клієнтів часто цікавлять такі питання: 

Скільки потрібно сеансів?

Кількість сеансів залежить від зони і надлишку ваги. Чим більше жирових відкладень, тим більше сеансів буде потрібно та кращим буде ефекти від процедури. Зазвичай, на одну ділянку може бути як і 5, так і 10 процедур – все індивідуально. Інтервал між процедурами має становити 7-10 днів. Тому можна зробити висновок, що повний курс однієї зони може бути від 35 днів до 3 місяців. Порівняно зі схудненням природним способом (тренування в залі + правильне харчування), це неймовірно швидкий і дієвий результат. До того ж реальний ефект від процедури ви помітите вже після першого, одного сеансу. 

Але не можна забувати, що для того, щоб позбутися жирових відкладень і зберегти ефект від кавітації надовго, потрібно підтримувати результат фізичними навантаженнями, здоровим харчуванням і прийомом достатньої кількості води. Це не означає, що ви повинні будете проводити купу часу в спортзалі та харчуватися лише огірками, зовсім ні. Вам достатньо буде підтримувати активний рівень життя (більше ходити пішки, підніматися по сходах, а не ліфтом), не вживати шкідливих і жирних продуктів і пити 2 літри води вдень. 

Коли буде помітний результат процедури?

Перші результати від ультразвукового впливу на жирову тканину ви побачите уже після першого сеансу. Ділянка з надмірною кількістю жирових відкладень, над якою ви працюєте, зменшиться на 3-5 і навіть більше см. Після процедури результат з кожним днем буде покращуватися. Відчутні зміни та зменшення в розмірах жирової тканини ви побачите після 5 проведення процедури. А максимального ефекту досягнете після 10 процедур (для деяких клієнтів кількість сеансів може бути менша). 

На яких зонах тіла можна проводити процедуру?

Кавітація впливає на розщеплення локальних жирових відкладень на таких ділянках тіла: 

  • Живіт;
  • Боки;
  • Спина;
  • Сідниці;
  • Бедра;
  • “Галіфе”. 

Навіть якщо ви до процедури не займалися спортом і не дотримувалися правильного харчування, кавітація подіє на будь-яку із цих зон. Завдяки ультразвуковому впливу на жирову тканину результат буде аранатованим. Але не можна проходити маніпулою в районі нирок і серця, печінки та в деяких інших ділянках. Це може пошкодити функціонування цих органів на деякий час. 

Спеціалісти в центрі “Три Стихії” мають медичну освіту та досвід роботи з сучасними апаратами. Вони допоможуть створити вам ідеальне тіло без будь-якої шкоди для здоров’я. До того ж до кавітації, перед початком курсу, на вас чекає консультація спеціаліста і тільки після – сама процедура. 

З якими процедурами варто поєднувати кавітацію для більшого ефекту?

Для того, щоб отримати ще кращий ефект від процедури та ідеальне тіло без зайвої жирової тканини, до кавітації в центрі “Три Стихії” можна додати лімфодренажний масаж, пресотерапію та душ Шарко:

  • Пресотерапія зробить тіло рельєфним, як після залу. Детальніше про процедуру в оздоровчому комплексі “Три Стихії” читайте за посиланням: https://trystyhii.com.ua/blog/presoterapiia/;
  • Процедура Душ Шарко допоможе не тільки позбутися жирових відкладень на бажаних ділянках, але й розслабитися, позбутися стресу, зміцнити імунітет і тримати тіло в тонусі. Детальніше: https://trystyhii.com.ua/services/dush-shakro/

Як кавітація, так і вище описані процедури позитивно вплинуть на якість вашого тіла та загальне самопочуття. До того ж усі процедури дають результат вже після першого сеансу. Жирові клітини просто тануть на очах, жир виводиться з організму, при цьому без ризику повернутися назад. Словом, кавітація – це фантастичний, безпечний і дієвий метод схуднення! Головне – регулярно приходити на сеанси та пити багато води для виведення продуктів розпаду жирових відкладень. За 3 візити ви побачите колосальний результат та значне схуднення. 

Але перед тим, як додати до процедури кавітації з допомогою звукових хвиль, ще й інші методи, варто порадитися з лікарем. Адже при всіх показання, також можуть бути й інші протипоказання до цієї процедури з видалення жирової тканини. Наприклад, кавітація не дозволяється при таких захворюваннях: цукровий діабет, порушення згортання крові, онкологічні захворювання. Також такі процедури не передбачені, при умові, якщо ви страждаєте на захворювання нирок і сечовивідних шляхів, а також інфекційні захворювання та при деяких інших. 

Сподіваємося, ми дали відповідь на питання, що таке кавітація, розповіли про ефект від процедури та всі її особливості. Підсумовуючи, можна зробити такі висновки:

  • Метод кавітації – один із найефективніший методі схуднення;
  • За годину до процедури і в подальшому важливо пити багато води – так жирові відкладення і вода виводиться з організму швидше;
  • За 3 дні до кавітації не можна вживати алкоголь, адже при цьому жирові відкладення будуть розщеплюватися гірше;
  • Перші результати ви побачите при 1 процедурі. А за 3 сеанси буде приємно вражені виглядом і якістю свого тіла.

Для детальнішою консультації та запису зв’яжіться з нами в телефонному режимі або онлайн. Почніть шлях до гарного і здорового тіла разом із “Три Стихії”! 

Чекаємо на тренуванні.