Барре

Ціни - Фітнес

Фітнес / TRX / Йога

Разовий візит
250,00 грн.
8 тренувань в місяць
1750,00 грн.
12 тренувань в місяць
2500,00 грн.

Барре — прорив ХХІ століття

Це унікальне поєднання класичних балетних рухів з елементами популярних фітнес тренувань з пілатесу, йоги та силових тренувань. Необов’язково мати танцювальний досвід з балету, щоб займатися Барре, оскільки це доступні функціональні вправи, які підходять для всіх, від новачків та до професіоналів. Напрямок дозволяє працювати над усіма групами м’язів, розвиваючи силу, витривалість, гнучкість, а також навчає елегантності, плавності та граційності.

Барре

Рельєфний прес, округлені сідниці, підтягнені руки та красива спина — це результат відвідування тренувань з Барре.

Програма фітнес-заняття з елементами балету, створена Річардом Гіорлою, всесвітньовідомим танцюристом з Лос-Анджелесу, який натхненний основними позами та положенням ніг класичного балету, поєднав в собі силові вправи з дуже легкими вагами та аеробні вправи. На заняттях балетом штанга не використовується, тому для стабілізації та підтримки тіла важливо використовувати м’язи. Зміцнюючи своє ядро, Ви можете досягти красивої постави та очікувати, що це матиме розслаблюючий ефект. Незважаючи на те, що він виглядає дуже елегантно, він спалює багато калорій і ідеально підходить для приведення у форму.

Барре

 

Тренування відрізняється своєю багатофункціональністю, кожна вправа залучає роботу на все тіло та має свої переваги:

🔷 Покращує поставу.

🔷 Підвищує гнучкість

🔷 Тонізує м’язи живота.

🔷 Зміцнює сідниці.

🔷 Покращує серцево-судинну систему.

🔷 Тонізує підколінні сухожилля та ікри.

🔷 Знімає стрес.

Такі тренування — це 45 хв безупинної та витонченої роботи над своїм тілом, що дозволить відчути тіло по-новому, відчути ті м’язові групи, які у класичних фітнес-тренуваннях не задіяні.

Фітнес-тренування в «Три Стихії» зосереджені на наданні фітнес-послуг світового рівня з метою навчання та просування здорового та активного способу життя, спрямованого на досконалість.

Графік тренувань:
вівторок та четвер о 19:00;
субота о 10:00.

Тренер: Марія Крецул.

Полюби спорт разом з нами, приєднуйся в групу Барре в «Три Стихії».

Дякуємо, за Ваш запит. Очікуйте дзвінок адміністратора.